Karácsonyház

A karacsonybolt.hu a gödöllői Karácsonyház hivatalos webáruháza.

Immáron több mint 20 éve, minden évben november első napjaiban nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik. Közösségi média lehetőségeit kihasználva stabil és nagyon aktív, 64.000 főt meghaladó követői bázist alakítottunk ki, akik közül sokan évről évre visszatérő vendégeink. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy 2019 évi szezonban több, mint 90.000 látogatót üdvözölhettünk a Karácsonyházban.

A 21 év alatt három különleges gödöllői műemlék épület adott otthont a Karácsonyház számára. Mindhárom épület egyedi és varázslatos hangulata külön inspirációt jelentett a kreatív munka során. 2017 óta a város központjában, a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemben található Várkapitányi lak földszinti helyiségeiben, több, mint 300 négyzetméteren kerül kialakításra a Karácsonyház. Az utóbbi években a Karácsonyház mini adventi forgataga, a gyönyörű körhintával, gesztenyesütővel, forralt boros hüttével és különleges téli kávé különlegességeivel szintén hozzájárult az örömteli karácsonyi hangulat megteremtéséhez.

Címünk: 2100, Gödöllő, Szabadság út 2.

A város központjában, a 3-as főút mellett, a Szabadság téri HÉV megállóval szemben, a Gödöllői Királyi Kastéllyal szemközti Várkapitányi lakban.

Telefonszámunk: +36 70 307 2575

Telefonszámunk kizárólag a bolt nyitvatartási idejében hívható, a webáruházzal kapcsolatos kérdésekre vonatkozóan is.

Email címünk: info@karacsonybolt.hu illetve írhatsz nekünk Facebook üzenetben is a hivatalos oldalunkon.
Nyitva tartásunk: november és december hónapokban

Hétfőtől- szombatig 9-18 óra között, vasárnap pedig 9-17 óráig várunk mindenkit szeretettel minden nap, a gödöllői Karácsonyházban.

Megközelíthetőség:
- HÉV-vel az Örs Vezér terétől a Gödöllő, Szabadság téri állomásig ( Karácsonyház innen 20 méter )
- Vonattal a Keleti Pályaudvarról Gödöllőig ( Karácsonyház innen 300 méter)
- Autóbusszal a Stadionok megállótól a gödöllői autóbusz pályaudvarig ( Karácsonyház innen 100 méter)
- Autóval: a Karácsonyház a 3-as főút mellett található, illetve az M3-as autópályán érkezve a kihajtó után a centrum fele kell elindulni. Parkolás a Művészetek Háza előtt a Karácsonyház közvetlen szomszédságában.
 Várunk sok szeretettel!