Kik vagyunk mi? Ki áll a Karacsonybolt.hu webáruház mögött?

Mi vagyunk azok, akik különlegessé szeretnék varázsolni az ünnepi dekorációdat és ehhez sokféle ötletet és kelléket ajánlunk. Ez az oldal a gödöllői Karácsonyház hivatalos webáruháza, amelyben az év utolsó hónapjaiban tudsz vásárolni.

Tudj meg rólunk többet, ITT.

Van-e olyan üzlet, ahol személyesen lehet vásárolni és megtekinteni termékeinket?

Igen van, üzletünk Gödöllőn a Karácsonyház. Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 2.

Szeretettel várunk mindenkit Gödöllőn az év utolsó két hónapjában, mert az üzlet csak szezonálisan van nyitva. Minden évben november 1-én nyitja meg kapuit és december 24-ig minden nap nyitva van. A pontos nyitva tartásról bővebb információ honlapunkon vagy facebook oldalunkon található. 

A Karácsonyház és a webáruház készlete eltér, az üzlet termékkínálata jelentősen szélesebb mint a webáruházé.

Hogyan tudok rendelést leadni a webáruházban?

Rendelésedet regisztrált felhasználóként vagy vendégként is leadhatod. Nem kötelező a regisztráció bár a regisztrált felhasználók számára további funkciók is elérhetők illetve régebbi rendelések is visszakereshetők.

Helyezd a kiválasztott terméket a kosárba, majd kattints a "Tovább a rendeléshez" gombra. A kötelező adatok, fizetési és szállítási módok kiválasztása után a rendelés véglegesíthető.

Van a webáruházban minimum vásárlási összeg?

Nincsen minimális vásárlási összeg. Bármilyen tetszőleges kis értékben is vásárolhatsz, a kiszállítási díj 3 kg súlyig, vásárlási összegtől függetlenül állandó.

Hogyan lehet kifizetni a webáruházban leadott rendeléseket?

A webáruházban megrendelt termékeket a rendelés véglegesítésekor bankkártyával van mód kifizetni. A rendelés csak a bankkártyás fizetést követően válik véglegessé. A webáruházunkban a fizetések a SimplePay Online Fizetési Rendszeren keresztül történnek, amelyet az OTP Mobil Kft. működtet. A bankkártyás fizetést követően kerülnek rögzítésre és feldolgozásra a rendelések.

Átutalásra, utánvétre jelenleg nincs lehetőség.

Milyen szállítási / átvételi lehetőségek vannak?

A termékek átvehetők személyesen a gödöllői Karácsonyházban, vagy kérhetők házhozszállítással Magyarországi címre. A hazai házhozszállítást a DPD Hungaria Kft. és a Sprinter Futárszolgálat Kft. végzi. Ezen kívül lehetőség van Pick Pack Pontra történő csomagátvételt kérni.

Melyik cég szállítja ki a csomagokat?

Csomagjaink gyors és biztonságos szállításáról a DPD Hungaria Kft. és a Sprinter Futárszolgálat Kft. gondoskodik.

Más országba is kérhető házhozszállítás?

Egyelőre sajnos nem. Webáruházunk jelenleg csak Magyarország területén vállal házhozszállítást.

Hol tudom személyesen átvenni a csomagom?

Személyes átvétellel kért csomagjaitokat, a rendelés leadása utáni második munkanaptól lehet átvenni a gödöllői Karácsonyházban, a nyitva tartási időben novemberben és decemberben. Csak és kizárólag a bolt nyitvatartási idejében állunk rendelkezésetekre, ezért kérlek tájékozódjatok oldalainkon a Karácsonyház nyitva tartási idejéről.

Mennyit kell várnom a rendelésemre?

A rendelések átlagos átfutási ideje 5 munkanap, viszont az ünnepi időszakra és a nagy érdeklődésre való tekintettel ez az időtartam változhat. Kérjük türelmedet, a rendelésed állapotáról e-mailben tájékoztatunk.

Milyen csomagolóanyagot használtok? A sérülékeny és törékeny díszek épségben fognak megérkezni? 

A csomagolásra külön figyelmet fordítunk. Minden terméket külön-külön buborékfóliába csomagolunk és a csomagokat karton dobozokba helyezzük, hogy biztosítsuk a termékek épségét a kiszállítás során.


Mit tegyek ha sérült csomag érkezik hozzám?

Amennyiben sérült, törött terméked érkezik, az átvétel pillanatában ellenőrizd le és a futárra felvett helyszíni jegyzőkönyvvel, illetve fényképes bizonyítékkal keresd ügyfélszolgálatunkat.


Hogyan tudom felvenni a kapcsolatot a webáruház ügyfélszolgálatával?

Írhattok nekünk itt a weboldalon, a Kapcsolat menüpont alatt, illetve email címünkre továbbá a Karácsonyház hivatalos Facebook oldalára is de akár telefonon is kereshettek, a nyitvatartási idő alatt.

Email címünk: info@karacsonybolt.hu

Telefonszámunk: +36 70 307 2575

Mi az a Pick Pack Pont?

A Pick Pack Pont szolgáltatás kényelmes, kedvező árú, megbízható személyes csomagátvételt biztosít az ország 240 településén megtalálható, több mint 700 Pick Pack Pontján. Minőségi, hosszan nyitva tartó átvevőpontokon akár 5 munkanapig személyesen átveheted az online megvásárolt termékeket.

Mikor érdemes Pick Pack Pont átvételt választani?

Abban az esetben, ha:

  • nem tud a megadott napon a szállítási címen tartózkodni és a futárra várni
  • nem rendelheti munkahelyére a csomagot
  • a futárral történő kézbesítés költségesebb lenne
  • szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, a csomagot Önnek legmegfelelőbb helyen és időben átvenni

Kényelmes csomagátvétel

A Pick Pack pont személyes átvétele ugyanolyan gyors és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, vagy még annál is kényelmesebb lehet, mert:

  • webáruház üzenetet küld Önnek, amikor átadjuk a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
  • a csomag útját nyomon követheti az üzenetben található azonosító kód segítségével a www.pickpackpont.hu/csomagkereso oldalon
  • ha a csomag megérkezett a kiválasztott Pick Pack Pontra, email és sms üzenetet küld a szolgáltató, hogy átvehető a csomag
  • a csomag az értesítést követő 5 napon keresztül, nyitvatartási időben bármikor átvehető
  • szombaton, sőt vasárnap, akár éjjel-nappal átvehetők a csomagok egyes Pontokon

Hogyan kérhetem a Pick Pack Pontra átvételt?

A Pick Pack Pont-on történő személyes átvétel választására megrendeléskor a pénztár folyamatban, a szállítási mód 'Pick Pack Pont' opció kiválasztásával van lehetőség. A legördülő menüből kiválasztható a legközelebbi Pick Pack Pont, ahová a csomagot kiszállítjuk.

Adott súly- és mérethatár felett (15 kg, illetve 50x50x50 cm felett) az átvétel ezen módjára sajnos nincs lehetőség! Ha valamely paramétert csomagod meghaladja, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk más átvételi lehetőségről.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjünk, hogy lehetőség szerint, nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló email értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

Mikor vehető át a csomag?

Budapesten 1-3 munkanapon belül, vidéki szállítás esetén 2-4 munkanapon belül vehető át csomag a kiválasztott Pick Pack Ponton, miután átadtuk a csomagot a Pick Pack Pont futárnak.

Pontos időpontról email-ben, sms-ben kap értesítést, amit csomag odaért a Pick Pack Pontra.

A csomag átvételekor be kell mutatni egy a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). (Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazásra is szükség lesz.)